Kérdése van? Hívjon minket! +36309924154

Márkáink

COMPASS

Cégünk, a COMPASS lighting Kft. több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező professzionális lámpatesteket gyártó vállalatként tevékenykedik a világítástechnika piacán. Fő profilunk az ipari és intézményi felhasználásra készült lámpatestek gyártása és értékesítése a magyar és kiemelt disztribúciós partnereink által a nemzetközi piacon is.


EGLO

Osztrák gyártó, 1969-ben kezdődött sikertörténete, azóta is folyamatos újdonságokkal lépnek piacra Európában, Amerikában és Ausztráliában. Az Eglo a sokoldalúságáról ismert. Az elmúlt években a dekoratív lakásvilágítás piacának egyik vezető gyártójává fejlődött. Figyelemre méltóak a Stars of Light kollekció újdonságai, az exkluzív anyag, a megigéző üveg kristályok, a finom fém és magas minőségű szövet ad luxus megjelenést lámpáiknak. A Vintage kollekció lámpái hangulatos country stílust hoznak létre otthonainkban. Az EGLO új, MY CHOICE szériája álom minden egyéniség számára, aki szereti a változatosságot. Számos variációval saját, személyes lámpát tud összeállítani. A TOPLINE lámpatestek letisztult formatervezésűek fejlett LED technológiával, amelyek közül a legtöbb típus antracit szürke, inox, vagy fehér színben is kaphatók.



SLV

A világítás minden környezetet képes megszépíteni, és az SLV az otthonunk minden pontjára jól átgondolt, praktikus és szép megoldásokat kínál, az egyszerű lámpáktól a bővíthető lámpa-rendszerekig.

Szenvedélyük a Design

A termékek igényes megjelenése tükrözi az SLV design iránti elkötelezettségét. Saját tervezőcsapatuk neves formatervezőkkel működik együtt. Legyen szó akár klasszikus, modern vagy trendi designról, az SLV lámpái között megtalálod, amit keresel.

Folyamatos fejlesztés és minőség

Az SLV termékek tervezésekor hosszú távban gondolkoznak. Német tervező mérnökeik a legszigorúbb minőségi követelmények betartásával dolgoznak termékeiken. Folyamatosan fejlesztik lámpákat, és nem csak a stílusok változását követik: a legújabb technológiák alkalmazása, az új szabványok összehangolása, az eszközök intelligens vezérlése vagy hálózatba való összekapcsolása mind olyan terület, ahol élen járnak.

 


LUTEC

Magas minőségű, energiatakarékos lámpák, a csúcstechnológia és az esztétikum ötvözetével. Páratlan világítási megoldások a LED technológia összes előnyével! Hosszú élettartamra tervezve, szolár lámpákra 2 év, az összes többire 5 év garanciával!

Stílusos kültéri lámpatestek, strapabíró kialakítással. Különleges álló, fali és leszúrható lámpák, egyedi lépcső menti és álló megoldások. Keresd széles körű Lutec kültéri LED lámpa kínálatunkat és találj rá a legnagyszerűbb világítási megoldásra, amelyet akár évekig gondtalanul élvezhetsz.